17 ℃

Coronavirus: Waar is Jomanda als je haar nodig hebt?

Foto: YT CC

Ondanks dat het coronavirus steeds meer slachtoffers maakt, laat genezend medium Jomanda niets van zich horen. Steeds meer burgers en overheden vragen zich dan ook af: waar is Jomanda als je haar nodig hebt?

Het dodental als gevolg van het coronavirus loopt snel op. Alleen al in ons land zijn inmiddels zeker 5 mensen aan het virus overleden. Zij hadden waarschijnlijk nog gered kunnen worden met een healing van Jomanda. Helaas heeft het genezend medium uit Tiel nog geen hulp toegezegd aan het RIVM en de GGD.

Artsen proberen naarstig met Jomanda in contact te komen, maar tot nu toe zonder resultaat. “We vermoeden dat Jomanda op dit moment in Canada verblijft, terwijl daar juist relatief weinig coronabesmettingen zijn. Haar hulp is hier in Europa harder nodig”, zegt viroloog Eric Stammelhuis.

De arts doet dan ook een dringende oproep: “Jomanda, neem alstublieft contact op met het RIVM in Bilthoven. We kunnen wel gaan rommelen met een vaccin, maar met The Power of the Light hebben we het virus waarschijnlijk veel sneller onder controle.”

 
Deel dit artikel: