13 ℃

Complotdenkers: “Mail over corona-medicatie verdwijnt in uw spambox!”

Foto: Media Whalestock / Lena Graphics / Shutterstock.com / Nieuwspaal

De Nederlandse Vereniging van Complot- en Doofpotdenkers (VNCD) is wederom een groot schandaal op het spoor. Nadat de VNCD eerder al schokkende ontdekkingen deed over vaccinaties, UFO’s, de Bilderberggroep en Unox, komt de vereniging nu met een nieuwe onthulling.

Er is een groot, wereldwijd complot dat wordt aangestuurd door bolsjewieken, joden, zevendedagsadventisten, minderjarigen, vrijmetselaars, Soros-aanhangers en het verbond der bevordering van de langharige teckel. Het complot wordt uitgevoerd via een ingenieus programma dat op vrijwel elk mailprogramma van computers en laptops is geplaatst, stelt de Nederlandse Vereniging van Complot- en Doofpotdenkers in een anoniem rapport.

“Doel van deze hack is om de grote massa onwetend te houden over de vele medicijnen die al beschikbaar zijn voor patiënten met het coronavirus. Niet alleen zijn er heel veel medicijnen die patiënten kunnen genezen, er zijn ook ontelbaar veel medicijnen die het ziek worden door het coronavirus kunnen voorkomen”, zegt VNCD-voorzitter Sven Ruyzemans.

“Gelukkig kunt u op vrij eenvoudige wijze dit sinistere complot omzeilen”, weet Ruyzemans. “Open de spambox van uw mailprogramma en laat u informeren door kundige en eerzame mensen met de geheel onbaatzuchtige intentie om de levensreddende medicatie tegen corona aan u te verkopen.”

 
Deel dit artikel: