23 ℃

Complotdenker Richard: “WEF organiseerde storm om aandacht af te leiden van Great Reset”

Foto: Burdun Iliya / Shutterstock.com

De storm Eunice, die vrijdag met vernietigende kracht over ons land raasde, is georganiseerd door het World Economic Forum en bedoeld om de aandacht af te leiden van de Great Reset. Dat zegt complotdenker Richard Tuinbroeck uit Wijdenbosch. “En de media trapten er allemaal in. Een mediastorm, dat was het”, aldus Tuinbroeck.

Werd de storm Eunice zoals alle stormen veroorzaakt door een drukverschil in de atmosfeer? “Nee”, zegt Tuinbroek resoluut. “Dat is wat de mainstream media ons willen laten geloven. Als je zelf onderzoek doet op Facebook en YouTube, dan ontdek je hoe het echt zit.”

Volgens Tuinbroeck zijn Nederlanders massaal misleid door de meteorologische elite: “Het KNMI, Weerplaza en Weeronline, ze wisten dagen van tevoren al dat de storm eraan kwam. Toch deden ze niets om de storm te voorkomen. Hoe verklaar je dat? En ga maar eens kijken op de site van Buienradar. Daar staat van alles over Eunice, maar geen woord over de Great Reset. Ook zij zitten dus in het complot.”

Voor zover bekend, is het nog nooit iemand gelukt om een storm te organiseren. Waarom zou het World Economic Forum dat dan wel kunnen? “Kijk, het is allemaal niet zo moeilijk te begrijpen, maar je moet het willen zien”, zegt de bekende complotdenker. “Ergens moeten gigantische ventilatoren staan.”

 
Deel dit artikel: