23 ℃

Claudia de Breij: “De media praten over corona, terwijl het eigenlijk over mij zou moeten gaan”

Foto: YT CC

In deze onzekere tijden klampen Nederlanders zich vast aan Bekende Nederlanders. Claudia de Breij houdt ons land met talloze hartverwarmende initiatieven op de been. Tijd voor een welverdiend applaus.

Door het coronavirus leven Nederlanders tussen angst en wanhoop. Claudia de Breij trok zich het lot van gewone mensen aan en steekt hen dagelijks een hart onder de riem. Waar donkere coronawolken zich samenpakken, daar is Claudia de Breij. Met tips, haar nieuwe volkslied,  liedjes voor saamhorigheid en scherpe analyses gidst Claudia de Breij ons als moeder des vaderlands door deze vreselijke tijd.

“Hoe naar deze hele situatie ook is, het is wel een tijd waarin alles samenkomt. Mensen zijn op zoek naar troost en ik naar aandacht”, zegt Claudia de Breij. “U moet niet vergeten dat ik niet meer kan aanschuiven bij DWDD. Voor sommige mensen betekent het coronavirus misschien verdriet en ellende, ik zie het juist als een kans om in de spotlights te treden. En dat doe ik graag hoor, voor de mensen. Het coronavirus is verschrikkelijk, dus we kunnen het beter over mij hebben.”

“Het is heel fijn dat coronapatiënten nog heel even getroost kunnen worden met ‘Mag ik dan bij jou’, voordat ze in een kunstmatige coma worden gebracht waaruit ze misschien nooit meer ontwaken. Het is vreselijk wat er allemaal gebeurt, maar ik denk dat het zonder mij nog veel erger was geweest.”

 
Deel dit artikel: