19 ℃

Chris mocht niet meedoen aan ‘Boer Zoekt Vrouw’

Vanuit zijn plantage in Myanmar keek boer Chris naar alle afleveringen van ‘Boer Zoekt Vrouw’. Hij is teleurgesteld, want de van oorsprong Nederlandse papaverboer mocht niet meedoen.

Foto: iStockPhoto – Getty Images – Sedlacek

Bijna tien jaar geleden verkocht Chris zijn spruitjeskwekerij in Noord-Holland. Hij emigreerde naar Myanmar, waar hij nu een succesvolle papaverkwekerij runt. “De grondstof voor heroïne en andere medicijnen”, vertelt hij trots. “Ik heb hier zestig hectare van dat spul. Mijn plantjes zijn miljoenen waard.”

Ondanks zijn zakelijke succes is Chris al jaren single. “Mijn eerste vrouw praatte haar mondje voorbij. Zij leeft niet meer. Mijn tweede vrouw is helaas overleden aan een overdosis. Nu voel ik me best eenzaam, hier in de jungle.”

Vorig jaar gaf Chris zich op als kandidaat voor ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’, maar hij werd niet geselecteerd. “De KRO lachte me gewoon uit. Ze hadden totaal geen respect voor een hardwerkende heroïneboer in Azië. ‘Heroïneboer zoekt heroïnehoer’, zeiden ze spottend. Dat grapje heb ik al zo vaak gehoord.”

Chris hoopt via de media alsnog zijn droomvrouw te ontmoeten. Veel eisen heeft hij niet. “Als ze maar lief is en niet bang voor naalden.”

 
Deel dit artikel: