16 ℃
Mijlpaal

Chris (35) poept voor het eerst bij zijn nieuwe vriendin

Chris (35) poept voor het eerst bij zijn nieuwe vriendin
Foto: Wavebreakmedia / Shutterstock.com

Ze zijn nog maar twee maanden samen, maar nu al durft Chris Voorhamer (35) uit Zeewolde in het huis van zijn nieuwe vriendin een grote boodschap te doen. Zondagochtend was het zo ver.

Het is niet zo romantisch om aan het begin van een nieuwe relatie op elkaars toilet te poepen. “Ons eerste weekend in haar kleine appartement was een echte beproeving voor mijn darmen. Ik vond het niet gepast om meteen te gaan ruften als een bunzing”, vertelt Chris. “Ik wilde voor Mayke de perfecte man zijn, zonder anus. Ik hield het drie dagen op, tot ik weer in mijn eigen huis was.”

Maar als je meer tijd met elkaar doorbrengt, komt het moment dat je het taboe moet doorbreken. Voor Chris was dat moment zondagochtend. “Na het ontbijt meldde ik zo nonchalant mogelijk dat ik even naar het toilet moest. Godzijdank was het een relatief schone grote boodschap. Of ze iets geroken heeft? Ik weet het niet. Dat moet haast wel. Gelukkig liet ze niets merken.”

Sinds zijn eerste grote boodschap op Mayke’s toilet is Chris nóg verliefder. “Bij haar kan ik me helemaal ontspannen, inclusief mijn sluitspier”, zwijmelt hij. “Op haar pot kakken voelde heel intiem. Het begin van een nieuw hoofdstuk in onze relatie.”

 
Deel dit artikel: