15 ℃

China hoopt met nieuw vliegend object iets meer duidelijkheid te kunnen geven

China hoopt met nieuw vliegend object iets meer duidelijkheid te kunnen geven
Foto: Carmian / Shutterstock.com

Het Amerikaanse ministerie van Defensie weet nog steeds niet zeker wat de vliegende objecten die onlangs werden neergehaald precies zijn. Volgens de Amerikanen zijn de aard en oorsprong van de ongeïdentificeerde objecten nog een groot mysterie. Daarom komt China deze week met een nieuwe hint.

In de afgelopen dagen haalden Amerikaanse gevechtsvliegtuigen opnieuw drie mysterieuze, vliegende objecten uit de lucht. De oorsprong van de objecten staat nog steeds niet vast. In de media wordt zelfs gespeculeerd over een buitenaardse afkomst. Met een nieuw vliegend object hoopt China iets van de twijfel te kunnen wegnemen.

Het nieuwe vliegende object is geheel rood van kleur en is bedrukt met een grote gele ster en vier kleinere gele sterren. Onder het object hangt een rieten mand met Chinezen.

“Zonder meteen alles te willen verklappen, willen we met dit nieuwe object wel een tipje van de sluier oplichten”, verduidelijkt de Chinese president Xi Jinping. “We hopen dat de Amerikanen hiermee een nieuw aanknopingspunt hebben om dit mysterie verder te kunnen ontrafelen.”

 
Deel dit artikel: