Cheryl (28): “Ik zie mijn onderlijf vooral als een hotel”

Foto ter illustratie: Puche / Shutterstock.com

Ze is pas 28, maar Cheryl Keyff heeft nu al bijna tweehonderd mannen mogen verwelkomen. Veel vrouwen zijn jaloers op haar rijke sociale leven. “Mijn onderlijf zie ik vooral als een hotel. In principe is iedereen welkom”, zegt ze.

Steeds meer Nederlanders klagen over een gebrek aan echte, fysieke contacten. Het contact met anderen blijft beperkt tot sociale media en berichtjes via WhatsApp. “Mensen zijn de hele dag bezig met hun smartphone. Ze vergeten dat ze ook nog een onderlijf hebben”, zegt Cheryl.

Haar uitgebreide vriendenkring is niet alleen gezellig, maar ook handig. “Laatst ben ik verhuisd. Vijftig vrienden hebben me geholpen”, vertelt Cheryl. “Met zo veel sterke kerels was die verhuizing zo gepiept. En het mooiste is: Het kostte me geen cent! Veel vrouwen weten namelijk niet dat je je onderlijf ook als betaalmiddel kunt gebruiken.”

Toch gaat het Cheryl vooral om de vriendschap. “Ik probeer mezelf letterlijk open te stellen voor iedereen. Nieuwe vriendschappen blijven oppervlakkig als je altijd maar je benen bij elkaar houdt. Bovendien is dat niet heel gastvrij.”