17 ℃

Caroline van der Plas breekt pols: 9 woningen beschadigd

Caroline van der Plas breekt pols: 9 woningen beschadigd
Foto: WiP-Studio / Kamenetskiy Konstantin / Shutterstock.com

CUIJK - De omgeving van Cuijk is vanmiddag opgeschrikt door een harde knal. De dreun werd veroorzaakt door het breken van de pols van Caroline van der Plas die tijdens een skeelertocht ten val kwam.

Van der Plas, die erom bekend staat behoorlijk te kunnen pochen over haar sterke botten, kwam lelijk ten val toen ze een tractor wilde passeren. Volgens omwonenden zijn bij zeven woningen de ramen gesneuveld en bij twee andere zijn de gevels ontzet. “Gelukkig wonen we in het buitengebied, je moet er niet aan denken dat zoiets in de bebouwde kom gebeurt”, vertelt gedupeerde Maaike Lagervet. “Voor hetzelfde geld had ze haar been gebroken”, stamelt de zichtbaar aangeslagen Rinie Bazelaar.

Van der Plas reageerde vanuit het ziekenhuis: “Vroeger zopen we hectoliters karnemelk, waardoor ik extreem sterke botten heb. Maar áls het dan misgaat, dan gaat het echt mis. Het komt in deze verkiezingstijd slecht uit, maar we blijven vechten.”

Ook vanuit de politiek werd geschrokken gereageerd. Pieter Omtzigt: “We leven allemaal mee met de gedupeerden en met Caroline. Mark Rutte kennende zal de schade aan de huizen snel vergoed worden.” Wopke Hoekstra zei te hopen dat Caroline nu wel wat minder opschept over haar botten.

 
Deel dit artikel: