15 ℃

Carnavalsvierder Jos (35) gaat vreemd als vis

Foto: Heide Pinkall / Shutterstock.com

In het zuiden van ons land is carnaval in volle gang. Dat betekent: feesten, veel bier en vreemdgaan. De 35-jarige Jos uit Tilburg gaat dit jaar vreemd als vis.

Vreemdgaan en carnaval horen bij elkaar. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 10 procent van de feestgangers tijdens carnaval vreemdgaat. In Brabant gaat zelfs bijna een kwart van de carnavalsvierders vreemd.

Om zo veel mogelijk vrouwen te kunnen versieren heeft Jos (35) zich verkleed als vis. “Vorig jaar was ik Pino, maar dat was een drama. Het kostte me een half uur om dat pak uit te trekken”, vertelt hij. “Als vis gaat het allemaal veel makkelijker. Vooral als bokking.”

Zijn aanpak heeft succes. Al snel trekt Jos de aandacht van de 21-jarige Kelly. Ook zij heeft al een relatie. Toch ziet ze een slippertje met Jos wel zitten. “Eigenlijk was ik niet van plan om vreemd te gaan, maar mannen in vissenpakken zijn nou eenmaal onweerstaanbaar”, zegt ze. “Die bolle ogen, die kieuwen… dat is toch woest aantrekkelijk? Dankzij Jos weet ik dat ik op mannen in vissenpakken val. Daar zet ik graag mijn relatie voor op het spel.”

 
Deel dit artikel: