21 ℃

Britney Spears teleurgesteld: “Jammer dat Ivo Niehe geen oog had voor mijn bilvergroting”

Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com / YT CC

Ivo Niehe heeft zich de woede op hals gehaald van zo’n beetje de hele wereld. Hij vroeg in 1999 aan de destijds 17-jarige Britney Spears naar haar vermeende borstvergroting. Ook Spears zelf heeft laten weten erg teleurgesteld zijn in Niehe: “Hij had geen enkele aandacht voor mijn opgespoten billen.”

Een nieuwe documentaire over Britney Spears heeft Ivo Niehe in een moeilijke parket gebracht. In de documentaire is te zien hoe Niehe een vraagt stelt over de borsten van Spears. De toen 17-jarige popdiva voelt zich duidelijk erg ongemakkelijk door deze vraag. Na al die jaren is het voor Spears nog steeds een gevoelig onderwerp. Volgens het management van Spears is het negeren van haar billen een belangrijk element in de mentale problemen die ze later in haar leven heeft ontwikkeld.

In een statement dat het management van Spears heeft uitgegeven laat de zangeres duidelijk merken dat ze graag wil dat er dingen veranderen: “Ik begrijp dat er borsten- en billenmannen zijn, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat een interviewer zomaar zijn eigen voorkeur kan etaleren. Ik vind dat iedere interviewer naar zowel de staat van de borsten als van de billen van vrouwen moet vragen. Dit zal de emancipatie van alle lichaamsdelen ten goede komen.”

 
Deel dit artikel: