16 ℃

Bouwmarkt boos: “Stop met doe-het-zelven, u verkloot het toch weer”

Foto: Sergey Ryzhov / Shutterstock.com

Bouwmarkten ergeren zich aan mensen die de coronacrisis aangrijpen om te gaan klussen in en rond het huis. Veel Nederlanders zitten thuis en vervelen zich, maar dat betekent volgens de bouwmarkten niet dat ze ineens handig zijn.

Tijdens de afgelopen paasdagen was het traditiegetrouw een topdrukte bij de bouwmarkten. Dit tot weerzin van de bouwmarkten zelf. Filiaalmanager van Praxbach, André Draagriem: “Nog afgezien van het coronavirus vragen wij ons inmiddels af waarom die prutsers steeds maar weer denken dat het dit keer wél zou lukken met hun ‘projectje’.”

Ook bij de bouwmarkt in het pittoreske Bistel was het een komen en gaan van klussers. Dit tot ergernis van Draagriem: “Ongelofelijk hoeveel mannen weer lijden aan die voorjaarsgekte. Na twintig jaar vol klusmislukkingen zijn ze er absoluut van overtuigd dat dit jaar het vogelkastje of de tuinomheining wel af komt. Ik vind het een zielige vertoning.”

Draagriem heeft daarom nog een gouden tip voor alle amateurklussers: “Grijp het Coronavirus aan om voor één keer in jullie leven de juiste beslissing te maken en huur een professionals in.”

 
Deel dit artikel: