Bosseveld kandidaat-raadslid voor de PVV

De PVV zoekt honderden kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ricardo Bosseveld overweegt namens de PVV plaats te nemen in de gemeenteraad van Almere. Wie is deze maatschappelijk teleurgestelde voormalige heftruckchauffeur?

Foto: iStockPhoto – Getty Images

Ricardo Bosseveld (48) is geen onbekende in de politiek. Bij de Tweede Kamerverkiezingen deed hij met zijn partij BOOS! een gooi naar een Kamerzetel, maar haalde niet de benodigde kiesdrempel. Bosseveld hoopt nu namens de PVV op een plek in de gemeenteraad.

“De burger voelt zich door de lokale politiek niet gehoord. De hoge heren gaan er met de centen vandoor, asielzoekers krijgen alles gratis, terwijl je als autochtone werkloze keihard moet zwartwerken om je bier te kunnen betalen. Daar gaan wij wat aan doen”, motiveert Bosseveld zijn plannen.

Bosseveld heeft zich per email gemeld bij de landelijke PVV-leider Geert Wilders. “Samen met de andere autochtonen wil ik van Almere weer een veilige, witte stad maken. Almere moet weer net zo welvarend worden als in de Gouden Eeuw.”

 
Deel dit artikel: