BOOS-presentator Tim Hofman maakte seksueel getinte opmerking over Kim Kardashian

Foto: Annemieke van der Togt

Tim Hofman, presentator van het succesvolle programma BOOS, ligt onder vuur na seksueel getinte opmerkingen aan het adres van Kim Kardashian.

Hofman maakte de seksuele toespeling in de Beste Vrienden Podcast. Zonder enige gĂȘne laat Hofman weten dat hij ‘het weleens zou willen doen’ met Kim Kardashian. Volgens een luisteraar van de podcast, die verder anoniem wil blijven, ging Hofman met deze opmerking ver over de grens van goed fatsoen.

“Ik ben heel erg geschrokken van de opmerking van Hofman“, vertelt ze. “Hij zet Kim Kardashian neer als een lustobject. Walgelijk. Waarschijnlijk wil Kim Kardashian niet eens weten of Tim Hofman met haar het bed in wil. Waar haalt zo’n man het lef vandaan om zo over een vrouw te praten?”

Volgens de luisteraar is de positie van Hofman onhoudbaar geworden: “Dit soort opmerkingen van mannen moeten we niet tolereren, ook niet van Tim Hofman. En wat nog erger is: hij maakte deze nare opmerking achter haar rug om. Kardashian kon zich dus niet verdedigen. Zo laf. Iemand als Jeroen Rietbergen had het recht in haar gezicht gezegd.”