21 ℃

Bondscoach Koeman op bezoek bij Caroline van der Plas: “Hij moet beter luisteren naar het volk”

Bondscoach Koeman op bezoek bij Caroline van der Plas: “Hij moet beter luisteren naar het volk”
Foto: Jeroen Meuwsen Fotografie / Shutterstock.com

Ronald Koeman gaat nog deze week langs bij BBB-leider Caroline van der Plas. Hij hoopt daarmee tegemoet te komen aan alle critici die de spelwijze van het Nederlands Elftal niet langer accepteren.

Een slordige vier maanden na het behoorlijk succesvolle WK in Qatar is alle glans van het Nederlands Elftal verdwenen. Na een kansloze 4-0 nederlaag tegen Frankrijk won Oranje gisteren met hangen en wurgen van voetbaldwerg Gibraltar. Daarmee staat de nieuwbakken bondscoach Ronald Koeman al meteen onder flinke druk. Om de stem van het volk beter te kunnen duiden, gaat Koeman zo snel als mogelijk op audiëntie bij Caroline van der Plas.

BBB-voorvrouw Van der Plas vindt het niet meer dan logisch dat Koeman bij haar langskomt: “Ik ben de vleesgeworden stem van het volk. Het is niet voor niets dat ook eurocommissaris Frans Timmermans naar Den Haag afreist om met mij te spreken. Dus de aanvraag van Koeman voor een onderhoud met mij is heel normaal. Ik zal hem dan ook met open armen ontvangen om hem duidelijk te maken waar het volk om vraagt. Maar hij zal nog wel even moeten wachten, want na Timmermans zijn eerst Poetin, de paus en Biden aan de beurt.”

 
Deel dit artikel: