Totaaldemonstratie

Boeren gaan demonstreren tegen alles

Boeren gaan demonstreren tegen alles
Foto: MyStockVideo / Shutterstock.com

Boze boeren hebben een nieuwe demonstratie aangekondigd. Op zaterdag 11 maart zullen de boeren opnieuw gaan demonstreren in Den Haag. Voorzitter Mark van den Oever van Farmers Defence Force spreekt over ‘de grootste demo aller tijden’. Opvallend is dat dit keer niet alleen tegen de stikstofplannen van het kabinet wordt gedemonstreerd, maar tegen alles.

“We hebben gemerkt dat onder boeren niet alleen ontevredenheid heerst over stikstofregelgeving, maar over de wereld als geheel. Daarom hebben we alle frustraties nu gebundeld in één grote totaaldemonstratie tegen alles bij elkaar”, licht melkveehouder John Briemers toe.

“Te veel om op te noemen”, antwoordt Briemers op de vraag waar de demonstratie op 11 maart precies tegen gericht zal zijn. “Maar om een paar dingen te noemen: de toeslagenaffaire, de waterschade in Limburg, alcoholvrij bier, de gascrisis, rijen bij de kassa, verzakte huizen in Groningen, het gehele oevre van Bløf, Extinction Rebellion, Playmobil, natte sokken, het kabinet, vegaburgers, loonbelasting, bladluis, nachtvorst, slappe friet, zonnepanelen, wachtlijsten in de zorg, zand in de douche, verkeersdrempels en koude washandjes. Maar daar komen vast nog dingen bij.”

 
Deel dit artikel: