22 ℃

Boer Zoekt Vrouw On Tour druk bezocht

Foto: Nancy Beijersbergen / Shutterstock.com

Omroep KRO-NRCV is tevreden over het eerste Boer Zoekt Vrouw-evenement in Den Haag. Enkele honderden boeren kwamen op de manifestatie op het Haagse Malieveld af.

Veel boeren op zoek naar een vrouw vertrokken woensdagochtend al vroeg naar Den Haag. Rond 11:00 uur begon het spektakel op het Malieveld. De boeren konden er kennismaken met vrijgezelle vrouwen en kregen flirtlessen van onder meer landbouwminister Carola Schouten.

Ook varkenshouder Willem Kneuters (52) was naar Boer Zoekt Vrouw On Tour gekomen. “Moi”, aldus de sympathieke boer. “Het is machtig mooi om met al die vrijgezelle boeren bij elkaar te zijn. Dat geeft toch een gevoel van saamhorigheid, snap je? Het valt me wel op dat iedereen zo chagrijnig is. Ze proberen er iets politieks van te maken. Dat is wel jammer.”

Heeft Willem een leuke vrouw ontmoet? “Nee, helaas”, geeft hij toe. “Maar dat is niet zo erg hoor. Als ik vanavond mijn onderarm in een van mijn zeugen steek en mijn ogen sluit, is het net alsof ik al een vriendin heb.”

 
Deel dit artikel: