23 ℃

Boer John (42) eist een vrouw, anders volgen harde acties

Boer John (42) eist een vrouw, anders volgen harde acties
Foto: Jenoche / Shutterstock.com

Melkveehouder John Briemers wil onmiddellijk in contact worden gebracht met een vrouw. Is er binnen een maand geen relatie, dan volgen harde acties. Dat maakte de 42-jarige boer vanochtend bekend op Facebook.

“Ik verwacht uiterlijk volgende week een vrouw met een lief karakter, prettig uiterlijk en een stevige kinderwens op mijn erf voor een langdurige relatie. Gebeurt dat niet, dan ben ik genoodzaakt om acties te organiseren. En die zullen niet allemaal publieksvriendelijk zijn”, waarschuwt John.

John is al enkele jaren onvrijwillig single. Wat hem betreft is de maat nu vol: “Ik word al jaren aan het lijntje gehouden. Er zijn mij herhaaldelijk vrouwen beloofd, maar tot nu toe heb ik er niet een gezien. Ik heb gewoon geen enkel toekomstperspectief. Mijn geduld is op.”

Voor boeren die vrouwen zoeken bestaat een speciaal televisieprogramma, maar daar wil John niet aan meewerken: “Dat programma geeft een totaal onrealistisch beeld van hoe wij in onze sector een vrouwtje zoeken. Ik heb geen zin in wekenlang geouwehoer. De moderne boer gaat anders te werk. Dwingender. Er moet gewoon een vrouw komen. Nu.”

 
Deel dit artikel: