BN’ers krijgen rol in Pokémon Go Famous

De rage rond de populaire game Pokémon Go is nog maar nauwelijks over, of de opvolger staat alweer klaar. In Pokémon Go Famous is het de bedoeling om zo veel mogelijk Bekende Nederlanders te vangen. 

pokemon-go-famous-bauerPokémon Go is een enorme hype. Heel Nederland lijkt verslaafd aan het populaire spelletje, waarin met behulp van augmented reality gejaagd moet worden op Pokémon-figuurtjes.

Het spel wordt ook volop gespeeld door Bekende Nederlanders, meldt De Telegraaf. Inmiddels is er een nieuwe game, waarin Bekende Nederlanders zélf een rol spelen. In Pokémon Go Famous kan de speler bekende sterren vangen, zoals Gerard Joling, Frans Bauer en Sylvie Meis. Opvallend is dat voor Pokémon Go Famous geen app hoeft te worden gedownload. Alleen de ingebouwde camera is voldoende om de game te spelen.

Volgens gamers die het spel al speelden, kunnen de meeste BN’ers gevangen worden in Amsterdam en Hilversum. Wesley Okkels (16) is helemaal verslaafd aan Pokémon Go Famous. “Ik heb Monique Smit gevangen!”, roept hij enthousiast. “Ze zat in Volendam.”

 
Deel dit artikel: