20 ℃

Blogster post dagelijks foto’s van haar ontlasting

“Altijd maar weer die foto’s van gezonde tussendoortjes, vezelrijke ontbijtjes en vegan dinners… ik was het gewoon zat”, zegt de bekende foodblogster ‘Mammie Anoesje’. Ze besloot het heel anders aan te pakken.

Foto: George Rudy / Shutterstock.com

Haar Instagram-pagina heeft inmiddels ruim 2 miljoen volgers. Volgens Anoesje is haar succes eenvoudig te verklaren: “Het werd de hoogste tijd voor iets nieuws: iets wat niemand doet. Alles gaat altijd over wat je in je lijf stopt. Nou, ik wil laten zien wat er uit komt. Da’s de andere kant van de zaak, maar toch niet minder belangrijk?”

Mammie Anoesje laat nu dagelijks met fraaie, messcherpe foto’s haar uitwerpselen zien. “Plasjes niet, want daar is weinig aan te zien. Steeds gewoon geel en zo. Maar wat er overblijft van wat je eet, dat kun je op mijn unieke foto’s zien. Bruintinten, structuren, vormen enzovoort. Veel boeiender dan je denkt. Kijk maar eens!”

Anoesje laat een voorbeeld zien. “Dit vind ik zelf de allermooiste”, zegt ze ontroerd. “Precies in de vorm van een hartje. Lief hè? Ja, dat doe me wat.”

 
Deel dit artikel: