22 ℃

‘BLØF bereid om concert van Rolling Stones over te nemen’

‘BLØF bereid om concert van Rolling Stones over te nemen’
Foto: Bruce Alan Bennett / Shutterstock.com

Goed nieuws voor de fans van The Rolling Stones die maandag naar het concert wilden. Het optreden van de Stones ging op het laatste moment niet door, maar de Zeeuwse band BLØF zou inmiddels hebben aangeboden om het optreden over te nemen.

The Rolling Stones zouden maandagavond optreden in de Johan Cruijff ArenA. Het concert moest worden afgelast, omdat zanger Mick Jagger corona heeft. De teleurstelling bij de fans was van korte duur, want vrijwel direct kwam het gerucht dat BLØF het concert op een later tijdstip wil overnemen.

“Ik vind het heel vervelend voor Mick Jagger dat hij ziek is, maar voor de fans is het stiekem wel leuk als we er een betere band voor terugkrijgen”, glundert een bezoeker. “Ik wilde BLØF altijd al een keer zien optreden, maar het lukte me tot nu toe niet om kaartjes te krijgen.”

Ook een andere fan kan zijn enthousiasme nauwelijks bedwingen: “Wauw, echt wauw. BLØF moet je ooit in je leven een keer live gezien hebben. En gezien de leeftijd van de mannen kan het weleens de laatste keer zijn.”

 
Deel dit artikel: