16 ℃

BIJZONDER: Twee generaties op één foto

Deze bijzondere foto trekt op internet heel wat bekijks. Vader Maarten Krooms (35) poseert met zijn zoon Sjors (10). Maar liefst twee generaties uit dezelfde familie staan samen op één foto. Uit de vele reacties blijkt wel hoe bijzonder dat is.

Foto: Africa Studio / Shutterstock.com

Het idee voor de uitzonderlijke foto komt van vader Maarten. “Ons gezin bestaat uit verschillende generaties. Het leek me leuk om alle generaties samen te brengen op één foto”, vertelt hij. “We vonden een fotograaf die graag wilde meewerken. Hij maakte deze grappige foto, waarop we zijn afgebeeld met scheerschuim op onze gezichten. De moeder staat niet op de foto, want een vrouw met scheerschuim op haar gezicht is raar.”

Het leeftijdsverschil tussen de oudste en de jongste persoon op de foto is maar liefst 25 jaar. De verschillen zijn goed te zien: zoon Sjors is een stuk kleiner dan zijn vader. Die laatste is bovendien veel ouder. Via Facebook wordt het bijzondere plaatje massaal gedeeld.

Komt er nog een vervolg? Maarten denkt van wel. “Als Sjors later kinderen heeft, willen we nog eens met z’n allen naar de fotograaf. Dan hebben we dus drie generaties op één foto. Dat is natuurlijk helemáál uniek.”

 
Deel dit artikel: