Biden opnieuw verkiesbaar: “Door fitnessprogramma van Olga Commandeur kan ik nog jaren mee”

Biden opnieuw verkiesbaar: “Door fitnessprogramma van Olga Commandeur kan ik nog jaren mee”
Foto: wavebreakmedia / Alexandros Michailidis / Shutterstock.com

De Amerikaanse president Joe Biden (80) stelt zich verkiesbaar voor een tweede termijn. Volgens Biden voelt hij zich door de coaching van Olga Commandeur nog fit genoeg om nog eens vier jaar als president te dienen.

Tot vanochtend was er volop speculatie of Joe Biden zich nogmaals zou kandideren voor het presidentschap van de Verenigde Staten. Biden oogt immers fragiel en kwetsbaar. Maar vandaag kwam het hoge woord eruit. Via een videoboodschap op Twitter heeft Biden laten weten zich voor een tweede en laatste termijn beschikbaar te stellen.

Het is bekend dat Biden groot fan is van Olga Commandeur, wier fitnessprogramma ook in Nederland via de televisie wordt uitgezonden. Vrijwel dagelijks doet Biden aan de oefeningen mee om zijn lichaam fit er sterk te houden.

“Ondanks mijn leeftijd ben ik niet alleen strijdbaar, maar ook fysiek in staat om de Verenigde Staten de komende jaren te leiden”, zei Biden. “En daarvoor dank ik de Nederlandse fitnesscoach Olga Commandeur. Zij houdt mij soepel en jong. Of zoals ik in het Witte Huis altijd met een kwinkslag zeg: zolang Olga doorgaat met haar fitnessprogramma, ga ik door met het presidentschap.”

 
Deel dit artikel: