16 ℃

Berry veilt zijn maagdelijkheid via internet

Berry Droggers (41) biedt via een veiling op internet zijn maagdelijkheid te koop aan. “Het moet er toch eens van komen en dit is een mooie manier om uit de schulden te komen”, aldus de nuchtere Eindhovenaar.

Foto: Shutterstock.com

Berry is niet de enige die zijn maagdelijkheid aan de hoogste bieder verkoopt. Deze week probeerden de Nederlandse meiden Lola en Monica hetzelfde. “Ik dacht: wat een geniaal idee. Door allerlei omstandigheden met alcohol kan ik wel een extra zakcentje gebruiken”, aldus de sympathieke verwarmingsmonteur.

Hoeveel denkt Berry voor zijn maagdelijkheid te kunnen vangen? “Voor minder dan 20.000 euro doe ik het niet”, zegt hij. “De eerste keer is toch iets speciaals. Bovendien zijn er niet zo veel maagden van mijn leeftijd. Daar mag dus best een flink bedrag tegenover staan.”

De hoogste bieder moet echter wel aan enkele voorwaarden voldoen. “Het moet sowieso een jonge vrouw zijn”, zegt Berry. “Ik denk aan een bloedmooie studente van hooguit een jaar of 25. Ze mag best een paar jaar ouder zijn, maar dan gaat natuurlijk wel de prijs omhoog.”

 
Deel dit artikel: