21 ℃

Belastingdienst wederom verkozen tot ‘Beste Belastingdienst van Nederland’

Foto: Robert Kneschke / Kristina Postnikova / Shutterstock.com

De Belastingdienst is ook dit jaar de winnaar van de verkiezing ‘Beste Belastingdienst van Nederland’ in de categorie ‘landelijk’. Belastinginspecteur Fons Hircks mocht gisteravond in Amsterdam de trofee in ontvangst nemen. Het is al de tiende keer op rij dat de Belastingdienst de verkiezing wint.

Volgens de jury heeft in het afgelopen jaar geen enkele belastingdienst in ons land beter gepresteerd dan de Belastingdienst. “De Belastingdienst heeft zich in de afgelopen honderd jaar ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van innen van belastingen. Ondanks het rumoer van het afgelopen jaar wist de Belastingdienst zijn toppositie in de branche te behouden. Daarmee mag de Belastingdienst zich met recht ‘Beste Belastingdienst van Nederland’ noemen”, luidt het juryrapport.

Belastinginspecteur Fons Hircks is blij met de titel. “We hebben bij de Belastingdienst geen gemakkelijk jaar achter de rug. Dat wij desondanks opnieuw zijn verkozen tot de beste belastingdienst van Nederland zie ik als een groot compliment”, zei hij.

“Maar het gaat natuurlijk in de eerste plaats om onze klanten”, benadrukt Hircks. “Ook zij hebben vertrouwen in de Belastingdienst. Dat blijkt wel uit het feit dat in het afgelopen jaar niemand is overgestapt.”

 
Deel dit artikel: