11 ℃

Belastingdienst komt met stickeralbum voor Belastinghelden

Foto: WorldPhotosadanijs / Just dance / Pkchai / Stock-Asso / Goodluz / Ranta Images / Shutterstock.com

De Belastingdienst heeft een manier gevonden om haar helden te eren. Iedere Nederlander kan stickers sparen van de vedettes van de dienst.

Peter Smink is pas een klein jaar Directeur-Generaal van de Belastingdienst, maar heeft nu al zijn stempel op organisatie weten te drukken. Volgens Smink was de Belastingdienst te veel in zichzelf gekeerd. Hij wil dan ook dat de Nederlandse bevolking meer in contact komt met alle helden die de dienst in huis heeft: “Ik trof een organisatie aan die zich absoluut niet bewust is van haar eigen populariteit. En dat is natuurlijk jammer. Met dit stickeralbum geven we al onze fans een kans om een nog innigere band met onze organisatie op te bouwen.”

Op social media wordt nogal schamper gereageerd op het album. Maar daar laat Smink zich niet door uit het veld slaan: “Het is altijd makkelijk om een mooi initiatief belachelijk te maken. Maar je zult zien dat alle critici uiteindelijk ook de stickers zullen gaan sparen. Want laten we eerlijk zijn, iedereen wil toch een sticker van een integere medewerker van een dienst die op het saaie af onberispelijk is?”

 
Deel dit artikel: