Belastingdienst kijkt terug op succesvol jaar

Foto: Henriëtte Guest / Wiki Commons CC

2019 was een buitengewoon succesvol jaar voor de Belastingdienst. Dat zei verantwoordelijk staatssecretaris Menno Snel gisteravond tijdens het oudejaarsfeest, voorafgaand aan de kerstvakantie van de belastingambtenaren.

“De Belastingdienst wist in het afgelopen jaar een record aantal fraudeurs op te sporen. Vooral met de kinderopvangtoeslag werd flink gerommeld en dankzij jullie is dat nu verleden tijd. Daar verdienen jullie een groot compliment voor”, zei de staatssecretaris tegen de belastinginspecteurs.

“De Belastingdienst is een professionele organisatie, waar mensen zich elke dag met hart en ziel inzetten om hardwerkende Nederlanders keihard te corrigeren en waar eventuele misstanden direct worden opgepakt. Daarbij worden jullie ondersteund door de modernste ICT-systemen en een toegewijde helpdesk. Daar mogen jullie best trots op zijn”, aldus Snel.

De staatssecretaris beloofde de belastingambtenaren een rijkelijk gevuld kerstpakket als beloning voor het succes van het afgelopen jaar. Na de feestdagen is de Belastingdienst weer beperkt bereikbaar.

 
Deel dit artikel: