19 ℃

Bekende amateurviroloog Carla teleurgesteld in coronabeleid van kabinet

Foto: Helens Photos / TheFarAwayKingdom / Shutterstock.com

Iedereen heeft weleens met haar te maken gehad op Facebook. De bekende amateurviroloog, beleidsmaker, vaccindeskundige en epidemioloog Carla (52). Voorheen was zij kaissière op de kermis bij de “Octopus”. Nu houdt zij zich op Facebook bezig met onderzoek en advies aangaande het coronavirus. Wij zochten haar op in haar alvast voor Kerst versierde appartement in de Haagse Schilderswijk.

“Iedere morgen check ik de laatste nieuwsfeiten op YouTube, de blog van Maurice (de Hond, red.), de tweets van the real Donald Trump, om af te sluiten met de facebookpagina van Wybren van Haga. Ik ben dan weer helemaal bij om Nederland te informeren over de zaken zoals ze echt zijn. De kuddedieren laten zich gewoon verkeerd voorlichten door de mainstream media. Dat kan ik niet laten gebeuren”, aldus Carla.

Carla heeft reeds duizenden berichten geplaatst en verzandt geregeld in verhitte discussies. “Tsja, dat is waar”, erkent ze. “Dan zit ik op de Volkskrant Facebook en dan komt er weer zo een afgestudeerde of een andere zogenaamde expert die mij wel even de les gaat lezen. Mooi niet! Laatst reageerde er ene Jaap van het RIDM of zoiets. Die oelewapper heb ik met de grond gelijk gemaakt!”

Carla is erg teleurgesteld in de huidige aanpak van de regering en de aangekondigde lockdown: “Het is belachelijk dat zoiets zonder overleg met mij besloten wordt. Als het kabinet gewoon mijn berichten hadden gevolgd, dan was dat virus allang weg. In Den Haag hebben ze toch ook Facebook?”

 
Deel dit artikel: