21 ℃

Bekende acteur waarschuwt voor wereldwijde zombie-uitbraak

Foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Andrew Lincoln, hoofdrolspeler uit The Walking Dead, waarschuwt voor een wereldwijde zombie-uitbraak. Lincoln, die de rol van Rick Grimes vertolkt in de hitserie, zegt in een interview: “Corona onder controle? Het ergste komt nog. Ik heb het allemaal al voorbij zien komen tijdens de opnamen van The Walking Dead.”

“In verschillende landen melden artsen dat de coronapanemie op z’n retour is. Maar de cast van The Walking Dead weet wel beter. De laatste fase van het ziekteverloop is niet immuniteit, maar transformatie naar een hersendood wezen dat we zombie noemen. Ik verwacht binnen twee weken de eerste zombies in Wuhan. Dan breekt de echte crisis uit!”, aldus Lincoln.

De acteur verzucht: “Ik waarschuw al een hele tijd, maar niemand luistert. Terwijl we allemaal het verschrikkelijke drama kunnen volgen dat zich al negen seizoenen in The Walking Dead voltrekt. Maar zelfs overheden negeren mijn waarschuwingen. Miljoenen mensen hebben onze serie bekeken, maar niemand heeft er van geleerd. Ik snap het niet.”

 
Deel dit artikel: