20 ℃

Bejaarde vrouw populair op Tinder

Ze is al 85, maar ondanks haar hoge leeftijd heeft Paula Morrich geen gebrek aan belangstelling van mannen. De bejaarde vrouw regelt via de dating-app Tinder de één na de andere spannende date. Toch is Paula niet op zoek naar een relatie. Verder dan een snelle wip komt het meestal niet.

bejaarde-vrouw-populair-op-TinderPaula’s man overleed in 1998. Daarna stond haar liefdesleven lange tijd op een laag pitje. Tot ze vorig jaar van haar kleindochter een smartphone kreeg. “Ze legde me uit hoe Tinder werkt. Er ging een wereld voor me open. Sindsdien ligt er elke week een andere gozer in mijn bed. Soms twee”, lacht Paula.

De nieuwe techniek heeft Paula’s wereld compleet veranderd. “Vroeger hing ik wel eens een briefje op het prikbord bij Albert Heijn, maar met Tinder is het veel makkelijker om aan mannen te komen”, zegt ze.

Paula is wel selectief. “Ik zit heus niet te wachten op een bejaarde kerel. Voor mij ligt de grens echt wel bij een jaar of 30. Niet ouder. En niet meer dan drie tegelijk.”

 
Deel dit artikel: