13 ℃

Begrafenis George Michael niet meer nodig

De begrafenis van George Michael komt waarschijnlijk te vervallen. De zanger overleed eind december al, maar de uitvaart heeft nog steeds niet plaatsgevonden. Inmiddels is het lichaam al dusdanig ontbonden dat een begrafenis niet meer de moeite waard is.

george-michael

Foto: YT CC

George Michael overleed vorig jaar in zijn huis in Engeland. De lijkschouwer probeert nog steeds de doodsoorzaak te achterhalen. De autopsie duurt inmiddels al zes weken en van het lichaam is vrijwel niets meer over.

“De lijkschouwer heeft er flink in gesneden. Overal in het laboratorium liggen stukjes George Michael te wachten op onderzoek. Ook is het natuurlijke ontbindingsproces al in volle gang. Je kunt je afvragen of het zinvol is om dit nog te begraven”, zegt showbizzkenner Diana Kommers.

Mocht er toch nog een begrafenis komen, dan zullen veel sterren niet aanwezig zijn. “Verschillende beroemdheden hebben al afgezegd. Volkomen begrijpelijk natuurlijk”, aldus Kommers. “De stank van zo’n oud lijk is niet te harden. Vergelijk het maar met Mick Jagger.”

 
Deel dit artikel: