18 ℃

Baudet over aanval: “Prachtvent en vredesduif Poetin waarschijnlijk overgenomen door aliens”

Foto: Forum voor Democratie / Wiki Commons CC

Thierry Baudet vindt het onwaarschijnlijk dat Poetin de oorlog in Oekraïne is begonnen. Volgens hem is het waarschijnlijker dat de Russische president is overgenomen door aliens.

Thierry Baudet heeft op Twitter gereageerd op de inval van Rusland in Oekraïne. Volgens de leider van Forum voor Democratie is het volslagen onlogisch dat vredesduif Poetin een oorlog zou beginnen: “Poetin is een prachtvent. Hij zou nooit zomaar een land aanvallen. Ik had in de afgelopen maanden al waarschuwingen binnengekregen dat Bill Gates en George Soros aan het aanpappen zijn met aliens. Helaas zien we nu dat deze geruchten maar al te waar zijn. Aliens hebben Poetin overgenomen.”

Volgens Baudet zijn er naast de inval in Oekraïne nog meer aanwijzingen dat een andere entiteit bezit heeft genomen van Poetin: “In een toespraak hoorde ik Poetin zeggen dat hij de neofascisten uit Oekraïne wil jagen. Zulke smerigheden zou een vriend van mij nooit uitspreken. Vredelievende neofascisten gebruiken om een aanval op de Oekraïne te vergoelijken is totaal abject. Typisch iets voor gebrainwashte aliens.”

 
Deel dit artikel: