18 ℃

Bamischijf-genootschap waarschuwt: “Nasibal-maffia zit achter nieuws over tekort aan bamischijven”

Bamischijf-genootschap waarschuwt: “Nasibal-maffia zit achter nieuws over tekort aan bamischijven”
Foto: Robert Coolen / Shutterstock.com

Het bamischijf-genootschap waarschuwt Nederlanders dat het nasibal-genootschap er alles aan doet om de bamischijf een hak te zetten. Volgens de bamischijf-liefhebbers zit de nasibal-maffia dan ook achter het nieuws over een tekort aan bamischijven in Nederland.

RTL-nieuws maakte bekend dat er een groot tekort is aan bamischijven. Volgens Yong Kim, voorzitter van het bamischijf-genootschap zit Jan Hoek van de nasibal-maffia achter deze grove desinformatie: “Er dreigt absoluut geen tekort aan bamischijven. We hebben alleen een klein leveringsprobleem waar hard aan wordt gewerkt. Het is echt schandalig dat de nasibal-maffia dit mini-probleempje, wat je eigenlijk niet eens een probleem mag noemen, heeft gelekt aan journalisten.”

Het bamischijf-genootschap waarschuwt dan ook voor een tsunami aan nieuws over nasiballen de komende tijd: “Ongetwijfeld gaan we komende maanden veel reclames voorbij zien komen over nasiballen die in groten getale beschikbaar zijn voor de consument. Maar ik hoop dat niemand in dit opzichtige trucje van Jan Hoek trapt. Laten we een stukje Nederlands erfgoed alsjeblieft niet te grabbel gooien voor de achterbakse en inheemse nasibal.”

 
Deel dit artikel: