16 ℃

Badr Hari kritisch op fans: “Vechten is nooit goed te keuren”

Foto: YT CC

De wedstrijd tussen Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek is zaterdagavond vroegtijdig gestaakt wegens vechtpartijen op de tribune. Hari zegt zeer teleurgesteld te zijn in zijn eigen fans en laat weten dat vechtpartijen wat hem betreft nooit zijn goed te keuren.

In de Trixxo Arena in het Belgische Hasselt stond de wedstrijd van de Pool Arkadiusz Wrzosek tegen Amsterdammer Badr Hari op het programma. De wedstrijd tussen de twee kemphanen kon vanwege de ongeregeldheden op de tribune niet worden afgemaakt. Dit tot groot ongenoegen van Badr Hari die de fans streng toesprak: “Elke vechtpartij is afkeurenswaardig.”

Hari baalt niet alleen van de agressie van zijn fans, maar ook van de onbesliste wedstrijd: “Ik heb geen idee waar de agressie en vechtlust van de fans op de tribune vandaan kwam, maar daardoor had ik niet de kans om mijn tegenstander te verslaan. Als de bezoekers een stuk vredelievender waren geweest, had ik in de derde ronde van de partij kunnen toeslaan. Wrzosek was rijp voor de sloop. Ik zou hem zijn kop van de romp hebben geslagen. Ik had graag op hem in willen trappen tot hij bloed zou kotsen. Maar goed, door onbegrijpelijke agressie van de fans heeft het helaas niet zo mogen zijn.”

 
Deel dit artikel: