14 ℃

“Onze baby is homoseksueel”

Monique en Bart zitten er verslagen bij. Twee maanden geleden werd hun zoontje Frederick geboren. Hun baby is homoseksueel.

onze-baby-is-homoMonique: “Toen Frederick geboren werd, merkten we het meteen. Hij begon gelijk heel verwijfd te huilen. Dan weet je eigenlijk al genoeg. We schrokken natuurlijk enorm en waren zo ontzettend teleurgesteld. Frederick is nu 2 maanden oud en het nichterige gedrag is alleen maar erger geworden. Laatst was ABBA op de radio. Meneer schudde met zijn kontje en kraaide van plezier. We schaamden ons kapot.”

Terwijl Frederick heel gay ligt te kirren in zijn wiegje, vervolgt Monique: “Ik had me heel erg verheugd op de roze wolk, maar zo roze als deze nu is… Nee, dit hadden wij nooit verwacht.”

Bart heeft het er zichtbaar moeilijk mee. Hij zucht: “Vorige week is mijn collega vader geworden van een heel lief kindje met het syndroom van Down. Een mongooltje, inderdaad. En dat terwijl ik met die bruinwerker zit opgescheept. Je mag het natuurlijk niet zeggen, maar diep in mijn hart ben ik zo jaloers op hem.”

 
Deel dit artikel: