16 ℃

Avondklok saai? Met deze planten kom je de avond wel door!

Avondklok saai? Met deze planten kom je de avond wel door!
Foto: NeonShot / Lukiyanova Natalia frenta / Shutterstock.com

De overheid heeft een avondklok ingesteld, maar angst voor saaie avonden is helemaal niet nodig! Je kunt geen bezoek meer ontvangen en nergens naartoe, maar met deze gezellige planten kom je de avond wel door!

Foto: AnikonaAnn / Shutterstock.com

Geranium

De geranium staat al jaren op de vensterbank van eenzame, oude mensen. En dat is niet voor niets! De geranium is een echte gezelligheidsplant. Hij luistert naar je en geeft troost. Hoe depressief je ook bent, met zijn vrolijke bloemen fleurt de geranium je altijd weer op!

Foto: Studio Light and Shade / Shutterstock.com

Varen

Wil je een avondje zuipen, maar niet alleen? De varen zuipt graag met je mee! Varens staan het liefst in zeiknatte grond. Als jij nog met je eerste glas bezig bent, heeft de varen zijn potje al helemaal leeggedronken.

Foto: TosDy Prince Shutter / Shutterstock.com

Cactus

Hou je van een goed gesprek? Dan is de cactus jouw plant. Hoe langer je met de cactus omgaat, hoe meer hij je prikkelt. Bij een cactus kun je lekker jezelf zijn. Leugens? Daar prikt de cactus dwars doorheen.

Foto: NeonShot / Lukiyanova Natalia frenta / Shutterstock.com

Vingerplant

Heb je tijdens deze eenzame nachten behoefte aan een beetje intimiteit? Duik eens het bed in met een vingerplant. Moeten we het nog uitleggen?

 
Deel dit artikel: