27 ℃

Artiestenwereld walgt van volkszanger

De geruchten die de laatste weken gaan over de koning van het Nederlandse levenslied zijn volledig uit de lucht gegrepen. Dat heeft zijn manager vandaag laten weten in een persverklaring. Binnen het artiestenwereldje wordt met walging gereageerd. Een optreden bij het Mega Piraten Festival werd na alle ophef afgezegd.

koning-van-het-Nederlandse-liedDe aantijgingen aan het adres van de sympathieke volkszanger doen al langer de ronde, maar hadden nog niet eerder geleid tot een reactie van zijn management. Nu is blijkbaar de maat vol. In de persverklaring worden juridische stappen aangekondigd tegen de media, als deze doorgaan met het voeren van “deze voortdurende ongefundeerde lastercampagne”. Volgens het management is er “geen greintje bewijs” gevonden die de beschuldigingen zou onderbouwen. Bovendien heeft nog niemand aangifte gedaan.

Op Twitter heeft de persverklaring geleid tot een nieuwe geruchtenstroom. Men noemt het vooral “veelzeggend” dat de vrouw van de zanger zich nog niet in de discussie heeft gemengd. De TROS heeft inmiddels gemeld dat zij achter de zanger/presentator blijft staan en geen reden heeft om aan hem te twijfelen. Vanavond reageert hij zelf voor het eerst op alle ophef in RTL Boulevard.

 
Deel dit artikel: