12 ℃

ANWB ontkent relatie 5G en corona niet

Foto: KPhrom / Shutterstock.com

Veel instanties in Nederland ontkennen niet dat er een relatie is tussen de wereldwijde uitrol van het 5G-netwerk en de coronapandemie. Daarmee is er volgens ActiePlatform voor Natuur en Welzijn (APNW) voldoende bewijs dat de uitrol van het supersnelle datanetwerk moet stoppen.

Volgens het Kennisplatform Elektromagnetische Velden bestaat er geen verband tussen het coronavirus en 5G, maar die stelling wordt door talloze instanties niet openlijk gesteund. De lijst van relevante organisaties die de link niet ontkennen lijkt eindeloos: de EHBO, de ANWB, de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen, de Naturistenvereniging Hart van Brabant, Stichting AAP, of MEPPELvoorelkaar. Zelfs op de website van biljartbond KNBB wordt het verband tussen 5G en het coronavirus niet ontkend.

“Word wakker, beste mensen!”, roept activiste Mirella Weissbarth van het APNW. “Onze organisatie ontkent al heel lang de relatie tussen 5G en corona niet. Het feit dat we nu zoveel navolging krijgen kan maar één ding betekenen.”

 
Deel dit artikel: