Amsterdam wil coronademonstranten inzetten bij demonstratie ME tegen hoge werkdruk

Foto: Martinbertrand.fr / Shutterstock.com

De Amsterdamse burgemeester Halsema heeft coronademonstranten gevraagd een oogje in het zeil te houden bij de demonstratie van de ME tegen de hoge werkdruk. Halsema wil dat de demonstranten ingrijpen als de ME het werk neerlegt.

De ME is van plan om zondagmiddag te demonstreren in het centrum van de stad. De ME doet dat uit onvrede over de hoge werkdruk. Burgemeester Halsema heeft de coronademonstranten gevraagd om paraat te zijn, voor het geval de demonstratie uit de hand loopt.

Halsema waarschuwt leden van de ME om zich ordelijk te gedragen: “De ME heeft het recht om te demonstreren, maar we zullen niet tolereren dat demonstranten van de ME vernielingen aanrichten. Als de ME’ers toch gaan rellen, dan zullen we niet aarzelen om coronademonstranten in te zetten.”

 
Deel dit artikel: