13 ℃

Verstappen-fan Toon (72): “Als Hamilton wint, sterft het konijntje”

Foto: BearFotos / Sbonsi / R. Wellen Photography / Shutterstock.com

Het is ongekend spannend in de Formule 1. Voor Max Verstappen-fan Toon van Drielse uit Schark is er alles aan gelegen dat Verstappen zondag het kampioenschap binnensleept. Volgens Van Drielse hangt zelfs het leven van het konijntje Snuffie ervan af.

“Ik wil natuurlijk niemand onder druk zetten. En ik reken erop dat Verstappen het kampioenschap na de Grand Prix van Saoedi-Arabië gewoon op zak heeft. Maar mocht Lewis Hamilton er met de winst vandoor gaan, dan zou het weleens heel slecht met Snuffie af kunnen lopen”, vreest Toon.

“Kijk, het is heel jammer dat het zo moet, maar Hamilton moet weten wat er op het spel staat”, zegt Toon. “Ik weet dat Hamilton van dieren houdt. Hij is veganist en zo. Ik zou het verschrikkelijk vinden als dit konijntje iets zou overkomen. Maar als Hamilton het kampioenschap van Verstappen verhindert, zie ik het voor Snuffie somber in.”

De sympathieke Limburger doet dan ook een dringende oproep aan Hamilton: “Het lot van dit konijn ligt in uw handen. Toon medelijden. Laat Verstappen voorbijgaan, houd afstand en red dit arme dier van een langzame, zeer pijnlijke dood. U heeft geen idee waartoe ik in staat ben.”

 
Deel dit artikel: