13 ℃

Ali B: “Elke keuze die ik maak komt vanuit mijn kernwaarden”

Foto: YT CC

“Met een lach en de oprechte waarheid mensen inspireren en ondersteunen op het pad naar persoonlijke groei, daardoor komt mijn hart tot rust”, aldus Ali B.

Een succesvolle carrière als rapper en jurylid, meerdere filmrollen en een lel van een aanklacht wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag aan zijn broek. Het lijkt Ali B alleen maar voor de wind te gaan. Toch is het succes hem niet komen aanwaaien. Met zijn online platform ‘Ik Wil Groeien’ leert hij anderen om net zo succesvol te zijn als hij. Dat succes begint, wat Ali B. betreft, met de juiste kernwaarden.

Kwetsbaarheid noemt de sympathieke rapper als een van die kernwaarden. Want hoe word je zo’n warm, integer en fatsoenlijk mens als Ali B.? Gelukkig houdt hij die kennis niet voor zichzelf. De ‘Ali B-methode’, zoals hij die zelf noemt, deelt hij graag met anderen. In een boek neemt Ali geïnteresseerde jongeren die net zo willen worden als hij mee achter de schermen. Wat daar precies gebeurde is donderdag te zien in het BNN-programma BOOS.

 
Deel dit artikel: