Afscheid Wes en Yo tijdens Nederland-Duitsland

Bij de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Duitsland krijgt het publiek de gelegenheid om afscheid te nemen van het showbizzkoppel Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen. Dat heeft de KNVB laten weten.

Foto: Kivnl / Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen gaan volgens de geruchten uit elkaar en dat is voor de KNVB reden het duo voor een laatste keer in het zonnetje te zetten. Zondagavond krijgen ze in de ArenA voor de wedstrijd Nederland-Duitsland een welverdiend afscheid.

“Dit is wel het minste wat we kunnen doen voor Wesley en Yolanthe”, reageert een woordvoerder van de KNVB. “Beiden hebben heel veel betekend voor het Nederlandse voetbal en bovendien is Wesley recordhouder in het aantal dagen dat hij het heeft volgehouden met Yolanthe. Dat is heel bijzonder.”

De KNVB heeft geen boodschap aan de geruchten dat het koppel helemaal niet uit elkaar gaat. “Aan al het moois komt een einde. Eerder namen we al afscheid van Wesley zijn interlandloopbaan, maar ook dit konden we niet voorbij laten gaan. Ze zullen enkele ererondes lopen en het publiek zal op de banken staan. Tenslotte zingt Jan Smit een lied voor het koppel.”

 
Deel dit artikel: