12 ℃

Trump bewijst bij McDonald’s zijn geschiktheid als president

Trump bewijst bij McDonald’s zijn geschiktheid als president
Foto: YT CC

FEASTERVILLE-TREVOSE - In de strijd om het Amerikaanse presidentschap heeft de Republikeinse kandidaat Donald Trump zijn Democratische rivaal Kamala Harris een zware slag toegebracht. In een vestiging van McDonald’s bewees Trump dat hij alle kwaliteiten heeft die nodig zijn voor de functie van president.

Trump meldde zich bij een vestiging van McDonald’s in Feasterville-Trevose in de Amerikaanse staat Pennsylvania en bakte er friet en hamburgers. “Het is zeer indrukwekkend wat Trump hier heeft laten zien”, zegt correspondent Mark Vierkinnen vanuit Pennsylvania. “Voor de functie van president zijn veel vaardigheden vereist. Een president moet kunnen overtuigen, hij moet het volk kunnen verbinden en hij moet bovenal te vertrouwen zijn. Die eigenschappen heeft hij allemaal niet, maar dat compenseert hij door te laten zien dat hij een frietje kan bakken.”

De beelden van Trump bij McDonald’s gingen de hele wereld over. Verwacht wordt dat hij hiermee veel Amerikanen voor zich heeft gewonnen. Vierkinnen: “Veel kiezers twijfelden nog tussen Kamala Harris en Donald Trump. In alle politieke debatten was Harris overduidelijk veel sterker, maar Trump heeft bij McDonald’s laten zien dat hij zeker niet moet worden onderschat. Amerika is een verdeeld land met talloze problemen die moeten worden opgelost. Trump heeft bij McDonald’s bewezen dat hij daarvoor de juiste man is.”

 
Deel dit artikel: