12 ℃

Israël overweegt Wim Hof methode tegen Hezbollah

Israël overweegt Wim Hof methode tegen Hezbollah
Foto: Alex Lerner / Shutterstock.com

TEL AVIV - Het Israëlische leger overweegt het inzetten van de Wim Hof methode om de nog resterende strijders van Hezbollah uit te schakelen. “Terroristen mogen nergens veilig zijn, zelfs niet in hun eigen huis”, aldus een woordvoerder van de Israëlische strijdkrachten.

Israël voert al dagen zware aanvallen uit op doelen van Hezbollah in Libanon. Dit weekend kwam de Hezbollah-leider van Hassan Nasrallah om het leven. Toch is Hezbollah daarmee allerminst weggevaagd. “Onze aanvallen zullen nog gerichter worden”, aldus het Israëlische leger. “Strijders van Hezbollah bevinden zich tussen de gewone bevolking, in gewone steden, in gewone huizen, waar alleen huiselijk geweld hen kan stoppen.”

Het is voor het eerst dat de Wim Hof methode bij de oorlog in het Midden-Oosten wordt ingezet. Hoe de Wim Hof methode precies zal worden toegepast, wil het Israëlische leger niet zeggen: “De details over deze methode gaan we niet prijsgeven, maar iedereen die zijn boeken heeft gelezen weet de vijand het heel, heel koud gaat krijgen.”

 
Deel dit artikel: