14 ℃

27-jarige man doet zich voor als André Hazes

Foto: YT CC

Een 27-jarige man uit Berkel en Rodenrijs beweert dat hij André Hazes is. Veel mensen geloven zijn praatjes, zo blijkt uit berichten in de media. Verschillende tv-zenders hebben inmiddels beelden van de man laten zien.

“De man stelt zich in de media veelvuldig voor als volkszanger André Hazes en geeft zelfs concerten onder die naam”, vertelt onderzoeksjournalist Peter van Ruymbeek. “Maar de vraag is of André Hazes werkelijk is wie hij zegt te zijn. Uit gegevens uit het bevolkingsregister blijkt dat er inderdaad een zanger met de naam André Hazes heeft bestaan, maar die man is in 2004 al overleden.”

Over de motieven van de man is nog veel onduidelijk: “Mogelijk gebruikt hij de naam ‘André Hazes’ om zelf een carrière als volkszanger van de grond te krijgen. Hij zou onder de naam ‘André Hazes’ ook geprobeerd hebben vrouwen te versieren. Verschillende vrouwen hebben in de media verteld hoe de man hen probeerde te verleiden. Hij gebruikt zelfs enkele hits van de echte André Hazes, mogelijk om er zelf geld aan te verdienen.”

 
Deel dit artikel: