11-jarige jongen eet waterijsje zonder heel erg te knoeien

Foto: Kitty / Marko Poplasen / Shutterstock.com

Een Vlaams-Nederlandse jongen heeft gisteren een waterijsje gegeten zonder heel erg te knoeien. Met deze prestatie haalde hij logischerwijze alle internationale media.

Het Vlaamse plaatsje Lommel lijkt op het eerste gezicht een slaapstadje, maar niets is minder waar. Het stadje heeft namelijk een zeer beroemde inwoner, de 11-jarige Koen van Waelen. Koen is in alle opzichten een wonderkind. Op 3-jarige leeftijd kon hij al het woord ‘aardbei’ zeggen en op 6-jarige leeftijd reed hij al op een fiets zonder zijwieltjes. En nu hebben zijn Belgische vader en zijn Nederlandse moeder weer een persbericht gestuurd naar alle kranten en televisiestations die de wereld rijk is. Het wonderkind heeft namelijk zonder noemenswaardig knoeien een waterijsje weten te verorberen.

Geen wonder dat zijn ouders welhaast uit elkaar knallen van trots. Volgens vader Walter van Waelen was het al vroeg duidelijk dat zijn zoon een genie is: “Ik ben eigenlijk al na drie weken gaan leuren met onze zoon. Eerst benaderde ik alleen nog de lokale media, maar al snel werd het mij duidelijk dat ik het groter moest aanpakken. En dus schrijf ik nu al jarenlang elke dag een persbericht naar iedere journalist die ik te pakken kan krijgen. Want een ijsje eten zonder knoeien lijkt misschien al een wonderlijk iets voor een 11-jarige, maar sinds gisteren veegt onze Koen ook zijn eigen billen af na het kakken. Een nieuw hoogtepunt in het leven van onze zevende wereldwonder. Ik hoop dat de New York Times ook nog een plekje vrij heeft op de voorpagina.”

 
Deel dit artikel: