Vrouwensisser Asif boos om sisverbod

De gemeente Rotterdam gaat het sissen naar vrouwen op straat verbieden. Een flinke klap voor vrouwensisser Asif Zahur, die in de afgelopen jaren al vier vrouwen bij elkaar siste.

Foto: iStockPhoto – Getty Images – Nick Thompson

Wie vrouwen op straat nasist kan per 1 januari rekenen op een boete van maximaal 4100 euro of drie maanden gevangenisstraf. Hierdoor zal Asif zijn succesvolle versiermethode moeten staken. De vrouwensisser is woedend door het nieuwe sisverbod.

Asif heeft maar liefst vier bloedmooie vriendinnen. “Allemaal bij elkaar gesist”, sist hij trots. “Het is voor een vrouw heel vleiend om te worden nagesist. Sissen is dé manier om het hart van een vrouw te veroveren. De meeste mannen begrijpen dat niet.”

Eén van zijn vriendinnen, de 23-jarige Manon, knikt. “Mannen proberen me vaak te versieren met humor, een vriendelijke lach of een leuk gesprek. Daar houd ik niet van. Ik wil worden nagesist”, vertelt de knappe brunette. “Asif heeft twee jaar geleden op straat naar me gesist. Ik liep gewoon voorbij en vond hem niet heel aantrekkelijk of zo. Maar toen siste hij: ‘Hey, psst, psst, meisje!’. Zó romantisch! Ik was op slag verliefd.”