Vrouwensisser Asif blij dat sisverbod wordt opgeheven

Het sisverbod in de gemeente Rotterdam is van de baan. De rechter oordeelde dat het sissen naar vrouwen op straat niet door de gemeente verboden mag worden. Een flinke opluchting voor vrouwensisser Asif Zahur, die in de afgelopen jaren al vier vrouwen bij elkaar siste.

Foto: iStockPhoto – Getty Images – Nick Thompson

De gemeente Rotterdam maakte het sissen naar vrouwen vorig jaar strafbaar, maar het gerechtshof in Den Haag bepaalde dat het sissen naar vrouwen valt onder de vrijheid van meningsuiting. Hierdoor kan vrouwensisser Asif zijn succesvolle versiermethode weer oppakken.

Asif heeft maar liefst vier bloedmooie vriendinnen. “Allemaal bij elkaar gesist”, sist hij trots. “Het is voor een vrouw heel vleiend om te worden nagesist. Sissen is dé manier om het hart van een vrouw te veroveren. De meeste mannen begrijpen dat niet.”

Eén van zijn vriendinnen, de 23-jarige Manon, knikt. “Mannen proberen me vaak te versieren met humor, een vriendelijke lach of een leuk gesprek. Daar houd ik niet van. Ik wil worden nagesist”, vertelt de knappe brunette. “Asif heeft twee jaar geleden op straat naar me gesist. Ik liep gewoon voorbij en vond hem niet heel aantrekkelijk of zo. Maar toen siste hij: ‘Hey, psst, psst, meisje!’. Zó romantisch! Ik was op slag verliefd.”