Vader Paul: “Een date met Esmeralda kost 125 euro”

“De helft is voor haar, de andere helft is voor ons”, zegt Paul Banters uit Meppel. Zijn knappe dochter Esmeralda heeft in een half jaar al zesduizend euro verdiend. Jongens zijn graag bereid om voor haar te betalen.

Foto: iStockPhoto – Getty Images

Esmeralda Banters is 16 jaar en behoorlijk populair bij de jongens. Vader Paul is trots op zijn dochter. “Alle jongens willen met haar uit. Ze heeft haar uiterlijk ontzettend mee, zoals je ziet. Toen dacht ik: daar moet toch commercieel iets mee te doen zijn?”

“Veel populaire meiden laten zich gratis mee uit nemen. Eigenlijk is dat belachelijk. We hebben gemerkt dat jongens graag bereid zijn om ervoor te betalen. Zo heeft Esmeralda een leuke avond en houden wij er nog een mooi zakcentje aan over. Allemaal volledig legaal”, zegt de trotse vader.

Paul regelt de boekingen, moeder Jacqueline verzorgt het administratieve gedeelte. “Esmeralda rekent een tarief van 125 euro per date. Voor het dubbele bedrag blijft Esmeralda slapen. Verder kan ze helaas niet gaan, anders krijgen we te maken met allerlei regeltjes.”

Paul begrijpt niet dat er nog meiden zijn die gratis mee op date gaan. “Dat vind ik zó ordinair! Kom op, je bent toch wel meer waard?”