“Storm Corrie is reactie van God op The Voice”, schrijft Staphorster Courant

Foto: Scott Leman / Shutterstock.com

Terwijl in ons land de schade van de storm Corrie wordt opgenomen, vragen meteorologen zich af waar de storm zo onverwacht vandaan kwam. De Staphorster Courant laat er geen twijfel over bestaan: de storm is een reactie van God op de misstanden bij The Voice.

De storm zorgde op verschillende plaatsen voor problemen. Zo waaiden pannen van daken en kwamen omgewaaide bomen op auto’s terecht. Volgens journalisten van de Staphorster Courant is de storm een rechtstreeks gevolg van de misstanden bij The Voice. “De zonden achter de schermen bij dit programma konden niet onbestraft blijven. Wie de Heer tart, zal rampspoed treffen. De Bijbel is daar heel duidelijk over”, schrijft de krant.

Langs de kust werden windstoten van meer dan 100 kilometer per uur gemeten. “Wie de grenzen opzoekt van de christelijke zedelijkheid, zal met de toorn Gods worden bestraft. Op een dag waait dan bijvoorbeeld ergens een schutting om”, weet de Staphorster Courant.

Hoewel hun namen niet expliciet worden genoemd, is het duidelijk dat de krant Jeroen Rietbergen, Marco Borsato en Ali B. verantwoordelijk houdt voor de storm: “Wie het kruis van een medemens betast, betast het kruis van God.”